UUTISET

27.1-10 Noelilla kävi aamu vieraana Scarlet (Maraca True Fine Lady) omistajansa Miia Koskisen kanssa, ensimmäinen astutus sujui hvyin. Päästään taas jännäämään.

21.01-10 Noelin ja Pinjan (Bumblebee) pennut syntyivät Pesäkummun kenneliin, saldoksi tuli 3 ruskeaa narttua, 1 b&t uros ja 1 ruskea uros. Pennut etsivät omia rakastavia kotejaan :)

17.1.2010 Vuosi vaihtui hyvin mielin, viime vuoden tavoitteet ylittyi monellakin saralla ja poikien yhteiselo on sujunut hieností. Noelin vuosi 2010 starttasi harrastuspainotteisesti, Noelin kanssa liityimme show-ryhmään ja nyt treenaillaan kovasti, jotta saadaan hieno esitys ison ryhmän kanssa aikaseksi. Agility edistyy myös mallikkaasti, vaikka harmaita hiuksia nuoren pojan hormonit hetkittäin aiheuttavatkin! Näyttelyistä pidetään pientä taukoa.Noelista on myös kovaa vauhtia tulossa isä, pentujen pitäisi syntyä tammikuun loppupuolella, tsemppiä kauniille Pinjalle (Bumblebee).
Liamin kanssa kokeillaan agilitya, mutta edelleen poitsu on parhaimmillaan tarkkaa nenää vaativissa jutuissa, joissa palkkioksi pääsee syöpöttelemään eli lumien sulamista odotellaan, että päästään veri- ja makkarajälkiä puuhastelemaan.

21-22.11 Yhdistettiin loma- ja näyttelyreissu, tuliaisena Kroatiasta Noelin ensimmäinen CACIB!
Tulokset siis ERI NUK 1 PU1 VSP SERT, CACIB, CRUFT'S QUALIFICATION 2010 ja ERI NUK 2 PU3 Vara-Sert
17.10 HIENOAKIN HIENOMPI REISSU RAKVEREEN, NOEL NUK ERI1, PU1, ROP JA SERT


8.8 NOEL ENSIMMÄISTÄ KERTAA NUORTEN LUOKASSA, TULOKSENA NUK ERI 2. Arvostelu näyttelyt-osiossa.
20.7 NOELIN NÄYTTELYTULOKSET KEMISTÄ JA OULUSTA, ks. Näyttelyt.

5.7 Noelilla käsittämättömän hieno päivä Hyvinkäällä, ERI1, PU1, VSP ja SERT :)


.

Terppa!

Päädyit kääpiöpinseri herrojen Logobon Brown Jonesyn ja Didaktic's Xcaliburin sivuille. Molempien näyttelytulokset löytyvät herrojen omien sivujen alta.

Tervetuloa :)

Navigaatio